Buffet voor muzikanten

Net als voorgaande jaren is het tijdens de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen op 13 en 14 april aanstaande gebruik te maken van een buffet voor muzikanten. 

Zowel op vrijdag 13 april als op zaterdag 14 april hebben orkesten de mogelijkheid om bij een buffet aan te schuiven. Er wordt gegeten in twee rondes om 17.00 uur of 18.00 uur. Wij realiseren ons dat dit voor de 4e divisie wellicht voor problemen zorgt. Middels een speciale planning die aansluit op de planning van de 4e divisie hebben alle orkesten ruimschoots de gelegenheid aan het buffet deel te nemen.

Opgave kan tot 21 maart aanstaande via ons emailadres, secretariaat@onfk.nl. Geef duidelijk door, hoeveel personen, op welke dag en hoe laat willen eten. Er volgt dan zo spoedig mogelijk een reactie ten aanzien van de beschikbaarheid. De onkosten bedragen € 13,00 per persoon (kinderen tot en met 11 jaar betalen € 8,50 per persoon). De totale onkosten dienen vooraf overgemaakt te worden op NL36 RABO 0320 8466 95 op naam van Stichting Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen onder vermelding van de naam en plaatsnaam van uw orkest. De kaartjes zullen dan bij de loting of in overleg eerder aan de contactpersoon van het orkest overhandigd worden.

Het buffet bestaat uit:

- Varkenshaas met champignonsaus

- Runde Stoofschotel

- Kipsaté met Indonesische pindasaus

- Portobello met blue Wolvegasaus en seizoen groenten (vegetarisch)

- Salades

- Bijgerechten: nasi, friet en seizoen groenten

De beschikbaarheid is beperkt, meld uw orkest daarom snel aan! Mocht u vragen hebben mail dan naar secretariaat@onfk.nl.